Gratis WordPress-websites op maat

 > 
 > Websites

Als u op zoek bent naar een professionele en op maat gemaakte website, maar geen budget heeft voor deze investering, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Met behulp van Elementor, een krachtige en gebruiksvriendelijke tool, ontwerp ik gratis websites op maat voor particulieren en bedrijven.

Waarom is een website noodzaak tegenwoordig?

Waarom een website?

Een website is een belangrijk marketinginstrument voor elk bedrijf. Hier zijn enkele voordelen van een professionele website:

  • U kunt uw bedrijf 24/7 online presenteren en informatie over uw producten en diensten delen met potentiële klanten.
  • Een website kan helpen om uw bedrijf te laten groeien door meer bezoekers te trekken en de verkoop te stimuleren.
  • U kunt uw online aanwezigheid versterken en uw merk opbouwen door regelmatig waardevolle content te delen met uw publiek.
  • Met een website kunt u uw klantenbestand uitbreiden door internationale klanten te bereiken en online verkopen te doen.
  • U kunt uw online reputatie versterken en uzelf onderscheiden van uw concurrenten door een uniek en professioneel webdesign.
Wat bevatten de websites die ik ontwerp en ontwikkel?

Wat kunt u verwachten?

De websites die ik maak, draaien op het CMS (contentmanagementsysteem) WordPress.
Dit biedt u de mogelijkheid om eenvoudig zelf uw website en/of webshop aan te passen en te beheren. U kunt pagina’s, berichten, media, menu’s en gebruikers zelf eenvoudig toevoegen, bewerken of verwijderen zonder kennis te hebben van technische codes.

Daarnaast zijn mijn websites en webshops geoptimaliseerd voor gebruik op elk scherm.
Of het nu een TV, laptop, tablet of smartphone is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw website of webshop er anders uit zal zien op verschillende apparaten.

Bovendien zijn mijn websites zoekmachine- en sociale media-vriendelijk.
Mijn websites worden zo gebouwd zodat ze gemakkelijk vindbaar zijn op zoekmachines en perfect worden weergegeven bij deelacties op sociale media.

Gratis = gratis

De kosten

Mijn diensten zijn helemaal gratis!

U hoeft alleen te betalen voor de kosten van de plugins, domeinnaam, beveiliging en hosting. Deze kosten variëren afhankelijk van uw behoeften en budget. Ik kan u echter wel adviseren over de beste opties voor uw website en u helpen om deze kosten zo laag mogelijk te houden.

Contentmanagementsysteem

Over WordPress

WordPress is een zeer populair contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld.

Het biedt een breed scala aan functies en plug-ins, waardoor het een geweldige keuze is voor websites van alle soorten en maten.

Het is ook een open-sourceplatform, wat betekent dat het continu wordt bijgewerkt en verbeterd door een grote gemeenschap van ontwikkelaars.

Logo WordPress
Eenvoudig uitbreidbaar met gratis en/of betaalde plugins

WordPress plugins

Een van de grootste voordelen van WordPress is dat het zeer eenvoudig is om uw website uit te breiden met behulp van plugins. Er zijn duizenden gratis en betaalde plugins beschikbaar die u kunt gebruiken om uw website nog krachtiger te maken.

Of u nu op zoek bent naar een plugin voor SEO-optimalisatie, beveiliging, caching of iets anders, er is vrijwel altijd een plugin beschikbaar die aan uw behoeften voldoet.

Mijn websites worden steeds op maat gemaakt van uw wensen

Steeds op maat gemaakt

Ik begrijp het belang van het hebben van een unieke en op maat gemaakte website voor uw bedrijf of persoonlijke project. Daarom maak ik gebruik van Elementor om uw website vanaf nul op te bouwen en ervoor te zorgen dat deze uniek en aantrekkelijk is voor uw bezoekers.

Met Elementor kan ik de visuele en functionele aspecten van uw website volledig op maat maken. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige maar elegante kleine of een zakelijk uitgebreide website met complexe functies, ik kan het allemaal realiseren met Elementor.

Interface voorbeeld Elementor
Drag-and-drop-interface

Elementor

Elementor is een populaire page builder voor WordPress.

Het is een drag-and-drop-interface die u kunt gebruiken om uw website op te bouwen en aan te passen zonder te hoeven coderen.

Met Elementor kunt u uw pagina’s ontwerpen met behulp van een visuele editor en live preview.

Elementor heeft ook veel widgets en modules waarmee u functies zoals contactformulieren, galerijen, sliders, prijstabellen en meer kunt toevoegen.

Daarnaast zorgt Elementor ervoor dat uw website snel laadt en geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor uw website hoger in de zoekresultaten kan verschijnen en beter vindbaar wordt voor uw potentiële klanten.

Behoud zelf de controle over uw website zonder te hoeven coderen

Zelf aanpasbaar

Het is belangrijk dat u als eigenaar van uw website de vrijheid en controle heeft om deze gemakkelijk te beheren en bij te werken zonder afhankelijk te zijn van technische kennis of een externe partij.

Met de websites die ik maak met behulp van WordPress, kunt u uw website eenvoudig zelf beheren en bijwerken zonder enige technische kennis.

Met WordPress kunt u pagina’s, berichten, media, menu’s, categorieën, producten en gebruikers eenvoudig toevoegen, bewerken of verwijderen via een intuïtieve visuele editor.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het leren van technische codes of het inschakelen van een ontwikkelaar voor deze aanpassingen aan uw website.

Laat mij uw website bouwen in WordPress

In zee met mij

Bent u op zoek naar een professionele en gebruiksvriendelijke website? Dan help ik u graag bij het ontwerpen en bouwen ervan in WordPress, zonder kosten.

Na ons kennismakingsgesprek zal ik een schets maken van de mogelijkheden en een inschatting geven van de tijd die nodig is voor de realisatie van uw project. Hierbij zal ik ook aangeven of er betaalde plugins nodig zijn, die direct door de pluginuitgever aan u gefactureerd worden. Op deze manier bent u de enige eigenaar van de aangeschafte plugin(s).

Wie ging er u voor?

Enkele realisaties

Vorige realisatie

Neem contact op en laat uw project tot leven komen

Ik help u graag verder

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u meer informatie over hoe ik u kan helpen bij het realiseren van uw project?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Samen kunnen we uw ideeën omzetten in een prachtig eindresultaat. Ik kijk er naar uit om van u te horen.