Webdesign

 > 
Webdesign
  • De door mij gemaakte websites en webshops draaien op het CMS (contentmanagementsysteem) WordPress.
    • U kunt achteraf eenvoudig zelf uw website en/of webshop aanpassen en beheren. U kunt: producten, categorieën, pagina’s, berichten, media, menu’s en gebruikers zelf eenvoudig toevoegen, bewerken of verwijderen zonder kennis te hebben van technische codes.
    • Ook kan u hierdoor probleemloos uw website combineren met uw webshop, zodat de bezoeker niet doorverwezen moet worden naar een ander webadres.
  • Daarnaast zijn de websites en webshops door mij ontworpen geoptimaliseerd voor gebruik op elk scherm. Of de website of webshop nu geopend wordt op een TV, op een laptop, op een tablet of op een smartphone, op élk scherm zal deze website of webshop perfect werkend en mooi uitziend geopend kunnen worden.
  • Ook zijn mijn websites en webshops zo gebouwd zodat ze gemakkelijk vindbaar zijn op zoekmachines en perfect getoond worden bij deelacties op sociale media.
Professionele & op maat gemaakte WordPress-websites

Websites

Bent u op zoek naar een professionele én op maat gemaakte website, maar heeft u geen budget om hierin te investeren?

Ik bied gratis websites aan voor zowel particulieren als bedrijven, die gebouwd worden met behulp van Elementor – een krachtige en gebruiksvriendelijke website builder.

Of u nu een bedrijfswebsite, portfolio-website, een blog of iets anders nodig heeft, ik sta klaar om uw visie om te zetten in een professionele en unieke online website.

Professionele & op maat gemaakte WooCommerce-webshops

Webshops

Bent u op zoek naar een professionele én op maat gemaakte webshop, maar heeft u geen budget om hierin te investeren?

Ik bied gratis webshops aan die gebouwd worden met behulp van WooCommerce – een krachtige en gebruiksvriendelijke e-commerce plugin voor WordPress. Hiermee creëer ik een webshop die perfect aansluit bij uw behoeften en doelen.

Of u nu een kleine of grote webshop nodig heeft, ik sta klaar om uw visie om te zetten in een professionele en unieke online webshop.

Het geven van een andere "look" aan bestaande websites en/of webshops

Herontwerpen

Wilt u graag een professionele en unieke uitstraling voor uw bestaande website of webshop, maar voldoet deze momenteel niet aan uw verwachtingen? Ik kan u helpen met het gratis restylen van uw website of webshop.

Met behulp van Elementor voor websites en WooCommerce voor webshops, kan ik uw bestaande website of webshop omtoveren tot een modern, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk online platform. Ik zorg ervoor dat de website of webshop naadloos aansluit bij uw wensen en doelgroep, zodat uw online aanwezigheid weer helemaal up-to-date is.

Of het nu gaat om het aanpassen van het kleurenschema, het verbeteren van de gebruikerservaring of het implementeren van nieuwe functionaliteiten, ik sta klaar om uw visie om te zetten in een professionele en unieke online presentatie.

Neem contact op en laat uw project tot leven komen

Ik help u graag verder

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u meer informatie over hoe ik u kan helpen bij het realiseren van uw project?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Samen kunnen we uw ideeën omzetten in een prachtig eindresultaat. Ik kijk er naar uit om van u te horen.